Bedrijfsprofiel

Naar aanleiding van een positieve audit, die in 2015 werd uitgevoerd door Brand Compliance, heeft het Vlaams Gewest EuroPConcept opnieuw officieel erkend tot 19/03/2020 als "Erkende dienstverlener voor KMO Portefeuille voor het domein en de pijler 'Opleiding' "

Wij willen dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om de talrijke deelnemers aan onze seminaries te danken voor hun positieve evaluaties via onze online evaluatieformulieren.

Inmiddels hebben wij voor 2019-2020 gekozen voor 2 nieuwe locaties in Antwerpen en  W-Vlaanderen, waar wij kunnen genieten van meer ruimte met tafels en stoelen en makkelijke parkeergelegenheid. 

 

 

Geachte,
ik heb ten zeerste genoten van de opleiding.
(P.S. (Advocaat aanwezig in Antwerpen op 20/03/2018 , Vennootschapsrecht

***************

(...) Wij vinden jullie studiedagen en cursussen veruit de beste. Dit omdat ze zo handig direct in de praktijk zijn te gebruiken (...) (J.B mail22/05/2018)

 

****************

(...)Ik houd er aan jullie te laten weten dat jullie studiedagen in het verleden steeds kwaliteitsvol en interessant waren. (...) (GD Advocaat op rust mail 01/07/2019)

*****************

Op 26 augustus laatstleden heb ik deelgenomen aan de uitstekend georganiseerde studiedag in Kontich, (...) (FT Antw. mail 03/09/2019)

 

Juridische seminaries 

In het kader van de permanente vorming van advocaten, notarissen en magistraten, organiseert EuroPConcept sinds 2002 op regelmatige basis door de Orde van Advocaten geaccrediteerde juridische studienamiddagen in Kortrijk, Gent-Zwijnaarde, Hasselt, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Wij streven ernaar om ook in dit gerechtelijk jaar een aantal kwaliteitsvolle namiddagen te organiseren aan een marktconforme intekenprijs. (Incl. BTW & syllabus en extra informatie via onze downloadpagina. 

Boeken en publicaties

 

Ook zijn we vereerd dat juridische uitgeverijen ons graag tijdig adviseren over nieuwe publicaties die wij dan via studienamiddagen kunnen laten toelichten.
Langs deze weg willen wij ook de academici en de andere eminente sprekers danken op wiens medewerking wij steeds mogen rekenen.


Uw feedback telt

 

"Ik heb de samenwerking in elk geval als aangenaam ervaren en uw organisatie als bijzonder professioneel."
quote CP - spreker 08/2015
----------
"Beste,
"Het was woensdagnamiddag een boeiende studienamiddag, prima georganiseerd in mooi kader, prima sprekers"
Met dank.
Met vriendelijke groeten,
HG (advocaat)"
----------
"Wederom bedankt voor de uitstekende organisatie deze namiddag" (Spreker BV 02/2016)

 

---------

Beste,
Ik wil U nog even laten weten dat ik de studiedag ‘Actualia Familierecht’ zéér interessant vond.
Dikke pluim aan de interessante en duidelijke sprekers zowel als aan de organisatoren.
K.B. (Advocaat 08/2016)

 

---------

Vooreerst mijn dank voor de alweer vlekkeloze organisatie gisteren. Toplocatie en zeer aangenaam publiek. Altijd leuk om ook achteraf nog enkele boeiende gesprekken te hebben met collega’s
(TV Spreker 2019)

----------

 

Via de elektronische evaluatieformulieren die wij aan de deelnemers bezorgen nemen wij nota van de opmerkingen en bemerkingen teneinde onze kwaliteit te kunnen handhaven.